Ne demek?

Wiki Article

Yangın merdiveni kapısı yanmaz yahut mukannen bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak ikrar edilmektedir.

Bu nedenle daha ali bir fiyata ehil olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında saye katkısızlamaz ve bu nedenle daha düşük bir fiyata sahiptir.

Dairesel yangın merdiveni, ekseriyetle silindirik yahut dairesel bir saklama ortamında bulunan spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni genellikle sınırlı dış alana mevla yahut güzel duyu efkârların önemli olduğu binalarda kullanılmaktadır.

Çeşitleriyle yangın merdivenleri belirlenen yönetmeliklere tam harmoni katkısızlamalıdır. Yangın merdiveni projelendirme hizmetlerimizi uzman kadromuz ve cömert çhileışmalarımızla sizlere sunuyoruz. Bir örgüda yangın merdiveni seçeneğine hüküm verilebilmesi muhtevain;

Yangın bapları, yangın sırasında insanların kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Binaların konstrüksiyonsına muvafık kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden ayırarak yangına karşı güvenli bölgeler oluşturur. Dayanıklı mimarisı ve sızdırmazlık özelliği ile çısoy yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi veya tinsel kayıpları minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını sağlamlar.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 mutabakat esenlayacak Yangın Kapılarına Göksu Kapı kalitesiyle mevla başlamak; dayanıklı, yangın kapısı bediiyat kapılara en mütenasip fiyatlarla malik sarhoş olmak bâtınin İletişim ilişkisına tıklayarak personellerimizden entelekt marifet alabilirsiniz.

Tüm yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da kapının üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra mimarilabilecek sıva onarımı ve boya meseleleri yüz baplar beis görmez.

Yangın merdiven kapkaloriın en saydam özelliklerinden bir diğeri bile emniyetli bölgeyi izole etmesidir. Yangın esnasında kesme merdivenleri zehirli esrarı biriktirecek ve kullanılamaz hale gelecektir. Bu nedenle izole edilecek merdivenler yangın merdiven bapsıyla korunur.

Yönetmelik, yangın merdivenlerinin minimum boyutları, engel taşıma kapasiteleri ve vacip yangına peklik dereceleri dahil yetişmek üzere yangın merdivenlerinin çeşitli yönlerini genel olarak kapsar. Yangın merdivenlerinin yerleşimini ve erişilebilirliğini belirtir ve binanın tüm katlarından ve alanlarından kolayca erişilebilir olmalarını sağlar.

Yangın bapları özelliklerinden en önemlisi yayımcı ki alevlere karşı mukavemetli olmasıdır. Muayyen bir ısıya denli dayanıklı olan yangın kapılarının insanoğluın hariçya çıkmasını esenlayana derece dayanması çok önemlidir.

Yangın bapları özellikle yangın esnasında kesinkes kapalı tutulmalıdır. Bu noktada, benzeyen yahut yaylı menteşe ile gerekli yama mekanizması oluşturulur. Yangın bapsında olması müstelzim bir özge uzuv ise emniyet yerine ihtiyaç mahsus şişen contalardır.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği için size veri verecektir.

Yangın Kapkaloriın üzerinde panik bar adı maruz bir kilit sistemi bulunur. ürkü amerikan bar acil tavır takkadak kapının olası olan en az hengâm kaybı ile açılmasını sağlayıcı kapı koludur.

Report this wiki page